Βλέπετε ένα δείγμα ηλεκτρονικού προσκλητήριου γάμου. Οι ημερομηνίες είναι τυχαίες και τα πρόσωπα φανταστικά.
SliderTop.png

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε
να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο γάμο μας, που θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στις 18 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 18:00.

Άννα

Νίκος

Μία ιστορία αγάπης

Η ιστορία αγάπης της Άννας και του Νίκου είναι μια απόδειξη της απρόβλεπτης φύσης της ζωής. Πρωτοσυναντήθηκαν μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα σε έναν γραφικό καφέ στην καρδιά της Αθήνας. Η Άννα, μια ελεύθερη καλλιτέχνης με πάθος για τη ζωγραφική, ήταν αφοσιωμένη στο σκίτσο της, αιχμαλωτίζοντας τα ζωηρά χρώματα της πόλης. Ο Νίκος, ένας καλόκαρδος αρχιτέκτονας με αγάπη για την ιστορία, έπινε τον εσπρέσο του ενώ ήταν χαμένος στις σκέψεις του.

Τα μάτια τους συναντήθηκαν και κάτι μαγικό αναδύθηκε ανάμεσά τους. Η Άννα παρατήρησε τη σκεπτική έκφραση στο πρόσωπο του Νίκου και αποφάσισε να ξεκινήσει μια συζήτηση για το ιστορικό περιβάλλον του καφέ. Μίλησαν ώρες, μοιραζόμενοι ιστορίες, όνειρα και την κοινή τους αγάπη για την ομορφιά της Αθήνας. Ήταν μια σύνδεση που κανένας από τους δύο δεν είχε προβλέψει, αλλά και οι δύο απεγνωσμένα χρειάζονταν.

Καθώς οι μέρες μετατρέπονταν σε εβδομάδες, η Άννα και ο Νίκος έγιναν αχώριστοι. Εξερεύνησαν τα κρυφά μυστικά της πόλης, παρακολούθησαν εκθέσεις τέχνης και χόρεψαν κάτω από τα αστέρια της αθηναϊκής νύχτας. Ο δεσμός τους εμβαθύνθηκε κάθε στιγμή και ήταν σαφές και στους δύο ότι είχαν πέσει πάνω σε κάτι σπάνιο και πολύτιμο.

Μια βραδιά, παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα πάνω από την Ακρόπολη, ο Νίκος στράφηκε στην Άννα και ψιθύρισε: “Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα.” Τα μάτια της Άννας γέμισαν με δάκρυα ευτυχίας καθώς απάντησε: “Ούτε κι εγώ.” Ήταν τότε που αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να δεσμευτούν για μια ζωή αγάπης.

Σε μια αυθόρμητη αλλά όμορφη στιγμή, αποφάσισαν να παντρευτούν. Ήξεραν ότι η αγάπη τους ήταν αρκετά δυνατή για να αντέξει κάθε πρόκληση, και δεν ήθελαν να περιμένουν περισσότερο για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για πάντα.

"Η αγάπη δεν είναι το να κοιτάς ο ένας τον άλλον, αλλά να κοιτάτε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση."

Pre Wedding Gallery

Επιβεβαιώστε την παρουσία σας

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
'Ονομα
Θα παρευρεθείτε;

Μετά το γάμο μας, ακολουθεί δεξίωση στο κτήμα "Πράσινος Κήπος"

Η τοποθεσία που επιλέχθηκε για το δείπνο μετά τον γάμο, το κτήμα “Πράσινος Κήπος”, είναι ένας εκπληκτικός τόπος γεμάτος με όμορφα λουλούδια. Ο αύλειος χώρος λάμπει υπό τον φωτεινό ήλιο, με τις ανθισμένες ανθοφορίες να δημιουργούν έναν πολύχρωμο χαλί. Οι καλεσμένοι θα βρεθούν σε έναν μαγικό κόσμο, περιτριγυρισμένοι από την μυρωδιά των λουλουδιών, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που αναδεικνύει την ομορφιά της φύσης.

Η Εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στην Οδό Αιόλου 36, στην Αθήνα, κατασκευάστηκε μεταξύ των ετών 1847-1850, πάνω σε προηγούμενο μεσαιωνικό ναό, ο οποίος στις αρχές του 17ου αιώνα ήταν μετόχι της Μονής Πεντέλης.

Η παλαιότερη μεσαιωνική εκκλησία της Αγίας Ειρήνης είχε αποτεφρωθεί κατά τον πρώτο χρόνο της επανάστασης και είχε μείνει μόνο το μπροστινό του μέρος. Μετά την επανάσταση και την αναδόμησή της, έγινε ιδιαίτερα σημαντική εκκλησία, δεδομένου ότι εκεί γίνονταν οι επίσημες τελετές όταν η Αθήνα ανακηρύχθηκε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους.

Στον ναό της Αγίας Ειρήνης, όταν αυτός ήταν η Μητρόπολη της Αθήνας, είχε γίνει η τελετή ενηλικίωσης του Όθωνα το 1835 και η νεκρώσιμη ακολουθία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη το 1843, η δοξολογία για το ελληνικό σύνταγμα, στην οποία πρωτοστάτησε ο Νεόφυτος Βάμβας και η δοξολογία για τη το αυτοκέφαλο της Εκκλησίας της Ελλάδος το 1850.

FAQ γάμου

Πως θα έρθετε στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης.

Η πρόσβαση στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης είναι εύκολη και μπορείτε να βρείτε την διαδρομή που θα ακολουθήσετε κάνοντας χρήση του χάρτη που υπάρχει παρακάτω στην σελίδα. Επίσης στον χώρο γύρω από τον Ιερό Ναό μπορείτε να βρείτε εύκολα μέρος να παρκάρετε το όχημα σας.

Πως θα έρθετε στο κτήμα "Πράσινος Κήπος".

Η πρόσβαση στο κτήμα "Πράσινος Κήπος" είναι εύκολη και μπορείτε να βρείτε την διαδρομή που θα ακολουθήσετε κάνοντας χρήση του χάρτη που υπάρχει παρακάτω στην σελίδα. Εντός του κτήματος υπάρχει χώρος στάθμευσης.

Υπάρχει λίστα δώρων;

Το ζευγάρι έχει ανοιχτή λίστα γάμου στο κατάστημα "ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΟΥ". Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 210-1112222

Θα υπάρχει χορτοφαγικό μενού στην δεξίωση μετά τον γάμο;

Για τους φίλους μας που δεν τρώνε κρέας, έχουμε φροντίσει να υπάρχουν χορτοφαγικές επιλογές.

<< 1 >>


Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας από τον γάμο


Πως θα έρθετε στον Ιερό Ναό Αγίας Είρηνης

Πως θα έρθετε στην δεξίωση

Θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά η παρουσία σας στο γάμο μας, που θα γίνει στις

10.08.2020